All In Zijn - Jouw Coach

Coach: Else-Marie Scheepers

All In Zijn is Else-Marie Scheepers. Ik wil samen met jou het maximale eruithalen qua resultaat, maar de weg ernaar toe is net zo belangrijk. Elke stap die we zetten is mooi. Mijzelf in een notendop: Heldere communicatie, bevlogen, natuurlijke en oprechte interesse in het verhaal van mensen, sportief en graag delen.

Internationaal

Ik heb met veel plezier European Business Studies gestudeerd aan de University of Wales. Daarna voltooide ik een post-graduate studie aan de Royal Holloway University in Londen. De studies waren leerzaam, maar het plezier en de grootste leerschool haalde ik voornamelijk uit de vele internationale medestudenten die ik daar heb leren kennen. Een ieder nam eigen taal, cultuur en gewoontes mee. De ontmoetingen met al deze mensen was mijn eerste ontdekking dat een mens zoveel ruimer is dan dat wat gevormd is door opvoeding en afkomst.

Vervolgens heb ik 4 jaar gewerkt voor Chase Manhatten in Londen en Luxemburg waar ik als assistent project manager van de marketing afdeling en als business analyst actief was. Het werken in het bankwezen was interessant en leerzaam maar gaf niet de juiste voldoening.

In Nederland

Om meer met en voor mensen te werken heb ik twee jaar als vestigingsmanager van een detacherings- en uitzendbureau gewerkt. Vervolgens heb ik twaalf jaar Engelse en Nederlandse lessen verzorgd voor een MBO in Zwolle. Het contact met de studenten die ieder met hun eigen verhaal in de les kwamen heeft mij doen inzien dat ik meer kan bijdrage in het 1 op 1 coachen van mensen. Om die reden heb ik de tweejarige coach opleiding van Move a Mountain gevolgd en ruimschoots ervaring opgedaan o.a. bij het coachen van collega’s op het MBO en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

All in Zijn - Linkedin
Else-Marie Scheepers - AllinZijn

Als Coach

Het coach traject met jou benader ik door mijn eigen ervaring uit mijn veelzijdige loopbaan, mijn kennis en ervaringen als coach te combineren. Een proces dat groeit en in beweging blijft.

Mijn doel is om jou en anderen in contact te brengen met je eigen innerlijke kracht. Je hebt namelijk een ongekende interne wijsheid van waaruit (nieuw) gedrag en beslissingen gemaakt kunnen worden. Dit heeft effect op jezelf en op je omgeving. Het is heel fijn dit te mogen en te kunnen delen met anderen.

Ik coach ook in het Engels voor buitenlanders die in Nederland wonen.

Diploma

Mijn coach diploma, behaald bij Move a Mountain, heeft een EQA (European Quality Award) erkenning toegewezen door het EMCC. De EQA is ontwikkeld door de European Mentoring & Coaching Council in nauw overleg met de NOBCO en andere Europese beroepsorganisaties en kent dezelfde differentiatie in niveaus als die van het keurmerk voor individuele coaches. Het betekent dat ik over fundamentele en grondige kennis & ervaring beschik en voldoe aan veeleisende en nauwgezette normen. NOBCO staat voor Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

NOBCOVerder werk ik volgens de ethische gedragscodes van de NOBCO waar ik tevens lid van ben. Deze gedragscode kun je vinden door hier te klikken.