Bedrijven

Samen zijn we sterk!

Lotuszen

Sinds Februari 2016 werk ik samen met Lotuszen. Lotuszen is een onthaastingsstudio en is gevestigd in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De missie en visie van Lotuszen is erop gericht om de dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning te herstellen, ten behoeve van de gezondheid. Dit kan bereikt worden middels het volgen van groepslessen in de onthaastingsstudio van Lotuszen, waarbij sporten en ontspannen centraal staat. Daarnaast is er een gezondheidscentrum voor complementaire geneeswijze en advies bedoeld voor mensen met restklachten die uit-onderzocht en uitbehandeld zijn in de reguliere (para-) medische zorg, maar ook voor mensen die preventief aan hun totale en positieve gezondheid willen werken.

Middels ’een goed gesprek’ bied ik mijn diensten als coach aan in het gezondheidscentrum van Lotuszen.

Naast de coach gesprekken, bieden All in Zijn en Lotuszen samen ook een krachtig en complete service aan bedrijven die zorg dragen voor hun personeel met als insteek:
  • Verhogen arbeidsproductiviteit
  • Voorkomen en/of verlagen ziekteverzuim
  • Reintegratie traject voor werknemers met een burn out (inclusief nazorg)
Nel ter Veen

Nel ter Veen is een ervaren coach & trainer en heeft haar praktijk in Emmeloord.

Nel ter Veen en ik hebben onze krachten gebundeld en werken samen aan het organiseren van een prachtig weekend waarbij we stil zullen staan bij de ontdekkingstocht naar jouw innerlijke wijsheid waardoor je met minder energie en in balans meer kan bereiken, zowel prive als in je werk. Het is een twee-daagse cursus die gegeven gaat worden op vrijdag 20 mei en zaterdag 21 mei, inclusief een overnachting. De locatie van deze twee daagse is in Kraggenburg.