Coaching - Tarieven

Tarieven Particulieren

Eerste coachingsgesprekgratis
Een sessie€ 70,00
Pakket van 6 sessies€ 390,00
Pakket van 9 sessies€ 580,00
genoemde prijzen incl. BTW

Vergoeding

Een groot aantal werkgevers is bereid een coachtraject voor jou als werknemer te vergoeden. Ben je ZZP-er dan kun je de kosten van het coach traject (beroepskosten) aftrekken van de belasting. Ook zijn werkcoaches van sommige gemeenten bereid een deel van het traject te vergoeden.

Algemene voorwaarden

Op alle transacties van All in Zijn zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Annulering

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak en je meldt dit 48 uur van te voren dan is dit kosteloos. Als je annuleert tussen 48 en 24 uur voor aanvang van de afspraak dan ben je 50% van de kosten verschuldigd. Als je niet van tevoren afmeldt dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Betalingsvoorwaarden

Je ontvangt een factuur per sessie of per 6 of 9 sessies. Contante betaling is mogelijk. Na ontvangst van een factuur geldt een betalingstermijn van 14 dagen, mocht er niet op tijd betaald worden, wordt er €10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Nobco Gedragscode

NOBCO Ik werk volgens de ethische gedragscodes van de NOBCO waar ik tevens lid van ben. NOBCO staat voor Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Deze gedragscode kun je vinden door hier te klikken.

Klachtenprocedure

In elke organisatie gaat wel eens iets mis. In vrijwel alle gevallen kan zo’n fout onderling worden opgelost. Voor die gevallen waarin dit niet lukt, geldt een klachtenregeling. Deze regeling stelt klanten van All in Zijn in staat om klachten over de gang van zaken en gebeurtenissen aan de orde te stellen. De klachtenprocedure is opgesteld door de NOBCO. Ook wordt de klachtencommissie verzorgd door deze beroepsorganisatie voor coaches. Klik hier voor meer informatie over de klachtenprocedure.