All In Zijn - Visie

Mijn visie

Mensen lijken in zekere zin op een ijsberg: het topje (ons gedrag) is vaak het enige wat we van onszelf (en elkaar) zien. Onder de zeespiegel drijft een veel grotere berg bestaande uit al onze kwaliteiten, vaardigheden, overtuigingen en interne wijsheden waar we niet altijd goed contact mee kunnen maken.

Je bent goed zoals je bent

Je hoeft niet hard te werken om je geluk te vinden. Wat nodig is is dat je liefdevol naar jezelf durft te kijken waar alle antwoorden aanwezig zijn. Het vergt moed om naar deze diepere, soms onzichtbare lagen te kijken, maar het is tegelijkertijd ook een spannende en inspirerende ervaring.

Eigen verantwoordelijkheid

Je kunt de ander en de wereld niet veranderen, maar je hebt wel enigzins grip op jezelf. Je zult merken dat als jij beweegt, jouw omgeving mee zal bewegen.

Bewustwording

Automatische patronen en aannames doorbreken. Bewustwording krijgen op je blinde vlekken zet aan tot gedragsverandering die bij jou past. Kleine stappen kunnen leiden tot grote resultaten.

Zelfkennis

Zelfkennis vergroten resulteert in de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit, begrip en inzicht.

Rust

Rust in je hoofd zorgt voor reacties in het hier & nu, zonder oordelen, projecties uit het verleden of zorgen voor de toekomst. Je komt uit voor wat je nodig hebt, in mededogen voor jezelf en je omgeving. Dit creƫert zelfvertrouwen en slagvaardigheid.

Resultaat

Pro-actief, energiek en bevlogenheid doordat je de effecten van je eigen handeling zien en veranderingen open tegemoet treedt.